Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till workshop om framtidens Vreta Skid- och Motionsklubb

03 OKT 2017 22:01
  • Skapad: 03 OKT 2017 22:01

Härmed inbjuds Du/Ni att delta i en workshop om hur vi utvecklar Vreta Skid- och Motionsklubbs verksamhet och anläggningar inför framtiden. Workshopen genomförs söndagen den 15 oktober med start kl. 10:30 i Olstorp. Vi bjuder på lunch under aktiviteten och räkna med att vi är klara till cirka kl. 15:30.

Nästa år fyller vår fantastiskt fina förening 50 år och vi kan se tillbaka på 50 år av utveckling och uppskattad verksamhet. Men hur kommer de kommande 50 åren att se ut?

Just nu befinner vi oss i en period av stark tillväxt av föreningens verksamhet och det finns anledning att fundera på en del framtida vägval. Det är inriktningen och målen för föreningen som vi i styrelsen vill diskutera med dig som är medlem. Med medlem avser vi dig oavsett om du i dag är aktiv i våra aktiviteter eller passiv men som stödjande medlem. Vi vill bjuda in dig för att ge dig möjligheten att komma med förslag och idéer kring vår verksamhet. Det kan handla om vår anläggningar Olstorp och Vretaslingan samt våra MTB-banor. Det kan handla om nya verksamheten inom någon av våra kommittéer, ska vi satsa på elitverksamheten? Hur breddar vi vårt utbud? Hur ska organisation se ut för att möta ny företeelser så som Webb- och brevlådeklubbar (Nocout) samt företag som verkar på vår anläggningar och i anslutning till vår verksamhet så som t.ex. (Funrun) Ja listan på frågeställningar kan säkert göras mycket längre.

Så vad vi vill är alltså att höra vad DU/Ni har för idéer och synpunkter på hur vi kan utveckla våra anläggningar och förening för att bättre möte de utmaningar vi står inför. Om du är intresserad att delta så anmäler du dig till undertecknad på följande sätt mejl This is a mailto link eller ring 072-734 87 31

För styrelsen Vreta Skid- och Motionsklubb

Pontus Boström

Skribent: Patric Wernqvist
E-post: Adressen Gömd

Vreta SoMKs sponsorer:

 

jannes_logga_vingar

mme

 

 

Postadress:
Vreta Skid o MK
Box 38
58507 Ljungsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nicklasgranqvist@gma...