Hoppa till sidans innehåll

Vreta Ski Center


Vreta SkiCenters hemsida: www.vretaskicenter.se

Vreta SkiCenter hittar du i strax norr om Ljungsbro, ca 1,5 mil från Linköping. I en underbar terräng har Vreta Skid- och Motionsklubb och Vreta Kloster Golfklubb skapat en fantastisk anläggning för längdskidåkning.

Konstsnöanläggningen Vretaslingan erbjuder med sina 3,3 km dubbla klassiska spår och skatespår en säker skidåkning från första köldknäppen. Aktuell spårinformation finns på skidspar.se - Vreta SkiCenter.

När natursnön kommit så har du flera alternativa spår att åka i, från den mer lättåkta på Vreta Klosters golfbana eller till de mer utmanande spåren i Olstorp, alla sammanbundna.

Vårt motto är att alltid ha högsta möjliga spårkvalitet för den bästa skidupplevelsen. Det uppnår vi med både bästa teknik för att göra snö såväl som med kvalificerad personal för pistning och spårdragning.

På Vreta SkiCenter finns också skidlekplats, grillplatser för dig med egen matsäck. Dessutom finns möjlighet att hyra skidutrustning, läs mer om detta på www.vretaskicenter.se.

På Vreta SkiCenter finns det tillgång till omklädningsrum och bastu (bastu enbart i Olstorp) samt en åretruntöppen restaurang och boende direkt i anslutning till spåren. Husbils/husvagnsplatser med el finns också tillgängligt vid golfbanan.

Oavsett om du kommer för några timmars skidåkning, någon dags skidåkning med övernattning eller enbart ett besök i vår restaurang så är du hjärtligt välkommen till oss på Vreta SkiCenter!

Uppdaterad: 18 OKT 2017 21:06