Hoppa till sidans innehåll

TACK snömakarna

20 JAN 2016 22:40
Snö så det räcker till hela Vretaslingan. Återigen en fantastisk insats av alla inblandade.
  • Skapad: 20 JAN 2016 22:40

Vi vill rikta ett stort TACK till er alla som hjälpt till med snöläggningen. Utan er insats skulle det inte fungera. Hoppas få återkomma nästa säsong!
Nu är hela Vretaslingan lagt med ett tjockt lager kostsnö så att det räcker minst fram till Vasaloppet. Just nu är det fantastiska förhållanden både för klassisk åkning i spåren och skate på bädden i mitten.


Det är en hel del jobb med att skapa så mycket snö så det räcker för hela slingan och i alla väderlek men när man se alla glada miner från motionärer och tävlingsåkare så är det mycket värt. Det är ett privilegium att kunna erbjuda så fina förhållanden för längdskidåkning så långt söderut.


Om du har intresse att vara med till nästa säsong så kan du redan nu höra av dig till Mats Isaksson. När det är dags igen för att köra en introduktion till snösystemet så kommer du att få en inbjudan. Det är alltid bra om vi blir fler som dela på arbete men också glädian när vi är klara och allmenheten kan få komma ut i den fina mijön och röra sig på snö.

Skribent: Jan-Dirk Weber