Hoppa till sidans innehåll

Snöproduktion

21 NOV 2015 21:51
Kylan har infunnit sig och vi kunde har en provkörning av vår anläggning idag. Aldrig förr har vi varit så många medlemmar som kom till genomgången av våra snökanoner och pumpen. Det märks att det finns en stor längtan till vintern och snö bland oss. Kul att så många vill hjälpa till med att skapa det vita guldet. Om du har missat introduktionen så finns det alltid möjlighet att gå parallellt med en mer erfaren person. Du hittar länken till schemat för denna säsong i artikeln nedan. Gemensamt skapar vi glädje för många!
  • Skapad: 21 NOV 2015 21:51

Idag (lördagen den 21/11) har vi haft en genomgång av vår snöproduktionsanlägning. På bilden ovan ser ni det nyaste tillskottet i snökanonparken. Den är tystare och 30% mer effektivt än sina äldre syskon. Just nu har vi alltså tillgång till 4 snökanoner. Vi hoppas kunna lägga hela slingan med hjälp av den utökade kapaciteten snabbt och effektivt.

 

Om du vill hjälpa till så hitta du schemat på sektionshemsidan under Aktuellt på höger kanten "Hälp till med snöproduktion". Har du inte varit med tidigare och du har kanske missat introduktionen idag så går det alltid bra att haka på en mer erfaren person. Kontakta gärna Mats Isaksson (0709 134386) för att bestämma lämplig person. Du är alltid välkommen att vara med i snögänget som skapar förutsättningar till många timmars glädje på längdskidor för alla.

Skribent: Jan-Dirk Weber