Hoppa till sidans innehåll

Preliminär prognos för allmänhetens skidåkning på Vreta SkiCenter i helgen ( 31/1 och 1/2-2015)

30 JAN 2015 10:37
Allmänhetens skidåkning kommer att påverkas till en viss grad i helgen (31/1-2/1) på grund av ändrat tävlingsplats för Skid-DM Östergötland till Vretaslingan.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2015 14:38

Med hänsyn till den begränsade snötillgången så har vi under veckan tvingats besluta att flytta Skid-DM som skulle genomförts i Olstorp till Vretaslingan.

Detta innebär att det kommer vara en begränsad tillgänglighet till spåren på Vreta SkiCenter under lördagen och söndagen. Vårt konstsnöspår och delar av milspåret kommer att vara avstängt för skidtävlingar fram till kl 14 varje dag. Därefter är det öppna för allmänheten. Följ anvisningar på plats. Vi kommer försöka öppna upp en 8 km lång slinga som i huvudsak följer vårt ordinarie milspår och som kommer vara öppet som vanligt för allmänheten.

Vi bedömer vidare att spåren i Olstorp inte är åkbart med hänsyn till det aktuella snöläget. 

 

OBS!  

Detta är en preliminärprognos av hur spåren kommer se ut i helgen, då vi väntar snö under eftermiddagen och kvällen. Vi kommer därför efter kl 20.00 i kväll att uppdatera detta så att ni som är sugna på att njuta av skidåkning ska ha den senaste informationen om våra spår. För att ni ska vara riktigt säkra så hänvisar vi er till www.skidspar.se även där gör vi uppdatering efter kl 20.00 

Ett stort tack till er för att ni visar förståelse för att vi tvingats flytta Skid-DM 

Pontus Boström Vreta Skid-och Motionsklubb & Vreta SkiCenter 

Skribent: Jan-Dirk Weber