Hoppa till sidans innehåll

Medlemserbjudande på säsongskort Vreta SkiCenter

22 OKT 2015 21:33
Alla medlemmar får möjlighet att köpa ett säsongskort på Vreta SkiCenter till förmånligt pris vid köp före 31 oktober.
Med säsongskort på Vreta SkiCenter får du tillgång till alla våra skidspår, inklusive konstsnöspåret. Ett säsongskort för längdskidor berättigar till friskvårdsbidrag hos arbetsgivare.
  • Skapad: 22 OKT 2015 21:33

Detta är ett riktat erbjudande till Vreta SoMK:s medlemmar. Alla medlemmar har fram till 31 oktober möjlighet att köpa säsongskort på Vreta SkiCenter till föregående års pris.

För en (1) vuxen är priset 800 kr.

För familj är priset 1200 kr.

Familj ska tydas så att det gäller två generationer, (oavsett antal barn) mantalsskrivna på samma adress. För "generation ett" gäller medlemskap i Vreta Kloster golfklubb eller i Vreta SoMK och för "generation två" gäller att de inräknas i familjeavgiften så länge de är juniorer, 0-21 år. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.

Barn under 16 år åker alltid gratis på Vreta SkiCenter.

Gå in på www.vretaslingan.se och klicka på flik Anmälning. Fyll i samtliga uppgifter inkl föreningstillhörighet och klicka på rutan Skicka.

Så snart vi har behandlat din anmälan får du ett mejl med instruktioner för betalning och skidkortet skickas så snart betalningen registrerats.

Tips! Använd ditt friskvårdsbidrag! Längdskidåkning ingår i det skattemässiga begreppet motion/friskvård, vilket innebär att du som arbetstagare kan få hela, eller del av, avgiften ersatt av din arbetsgivare mot uppvisande av kvitto. Notera redan i anmälan om du önskar kvitto för friskvårdsbidrag.

Väl mött i vinterns skidspår!

Styrelsen, Vreta SoMK

Ladda ner informationen som PDF

Skribent: Henrik Jutterdal