Hoppa till sidans innehåll

Vintern är här!

03 FEB 2015 09:39
Nu är det härligt vinterlandskap, bra temperatur och alltmer perfekta förhållanden för skidåkning på Vreta SkiCenter!
  • Skapad: 03 FEB 2015 09:39

Det svänger snabbt.

Förra veckans förhoppningar om att kunna arrangera DM/Vretaloppet i Olstorp grusades och räddades av Vretaslingan på lördagens individuella tävlingar. I söndags kunde vi köra sprintstafetten på mestadels natursnö på en mycket publikvänlig bana intill Vretaslingan.

Allmänheten som hade Milen att tillgå under helgen fick nog kämpa rejält i tungt

enkelspår.

Igår morse pistades Milen. Pulsen steg av välbehag när jag såg det från bilvägen. Pistmaskinens härliga manschestermönster och dubbelspår.

Resultatet var riktigt bra. Att stanna uppe på platån ovanför dasset efter knappt 3 km eller uppe på ekbacken efter 7 km var en ren njutning.

 

Det är många som gör mycket för klubben och alla förtjänar klappar på ryggen. Några jobbar i "mörkret", några syns. Alla drivs av engagemang och en vilja att verksamheten och anläggningen ska hålla toppklass.

Sååå, nästa gång du stöter på någon "synlig", Mats, Gösta, någon ungdomsledare, Vreta ProSki-ledare, snötillverkningsvakt, skidvärd i skiduthyrningen, veckojourperson i Olstorp mfl, ge dem en rejäl dunk i ryggen eller släng glatt upp näven till skotern eller pistmaskinen.

Det är en trevlig belöning!

 

Skribent: Henrik Jutterdal