Hoppa till sidans innehåll

ICA cup tredje dag

15 FEB 2015 21:04
Tredje dagen var det stafettdag på ICA cupen. Även idag hade vi fina framgångar!
  • Skapad: 15 FEB 2015 21:04

Våra undomar deltog i korta stafetten med ett inofficelt mixlag för att vara med. Utmaningen med stafetterna är att man behöver ha en löpare från varje klass (D/H13, D/H14) med i laget. Tyvärr hade vi för få tjejer med oss för att skapa ett tredje officellt östgötalag. Vi får sikta mot nästa år!

Resultat

 

I den långa stafetten hade vi med Viktor Lindquist, Tove Pettersson, Jakob Thellsén och Lova Broström ett officielt östgötalag. Dessväre hade man tolkat SSF:s tävlingsregler fel och så hamnade laget sist i kön vid starten. Det var synd men de kämade hård och hamnade på en fin 6:te placering.

Resultat

 

Nästa stafett genomfördes i skidcross. Våra deltagare var Joel Ernstsson, Linnea Johansson, Jonas Weber och Lina Samuelsson Laget hade en mycket bra prolog och en fin semifinal. På gund av skjukdom blev det en 8:de platcering. Men det var mycket starkt jobbat att vi kom såpass högt i alla fall.

Resultat

 

Sist men inte minst kom den avslutande ledarestafetten i skidcross. Vårt lag som placerade sig på 3:e platsen bestod av Henrik Pettersson och Erik Ernstsson. Mycket bra kört! Inte enbart 13/14-åringar har kul i en skidcrossbana.

Skribent: Jan-Dirk Weber