Hoppa till sidans innehåll

GM 2016 Boxholm

07 FEB 2016 17:06
I år var det dags för Götalandsmästerskap i fristil på hemmaplan. Boxholm hälsade hela Götaland välkommen till en skidfest. Vi kunde visa upp fina prestationer!
  • Skapad: 07 FEB 2016 17:06

Igår (6/2) var det alltså individuella längdåkningstävlingar i fristil. Vi kunde glädja oss över fina individuella prestationer - läs mer på skidresultat . Lite extra stolta blev vi när Ellen Holm (D12) och Jakob Thellsén (H15) körde hem ett GM guld i var sin klass. Ni hittar de på bilden i vänstra övre hörnet. Det är kul att vi kunde bidra till ett fint resultat för Östergötland under denna GM.

Idag (7/2) var det tävlingar i teamsprint i fristil. Dagen startade bra för oss i H9-10 klassen där Miron Weber och Ville Jutterdal (bild högre övre hörnet) körde fint och hamnade på en första plats. Malte Jutterdal och Ellen Holm (bild högre nedre hörn) samt Sven Weber och Kajsa Schouten (ingen bild tyvärr) kämpade fint i en tuff H13-14 klass. Joel Wessman och Jakob Thellsén (bild väster nedre hörn) lyckades kriga hem ett GM brons i H15-16 klassen med nästan smak på silver.

 

Stor eloge till Boxholm som fick jobba hård med snön och skatebanan för att kunna erbjuda fina tävlingar under minst sagt icke ideala väderförhållanden. Kul att vi kunde vara med på ett GM här på hemmaplan. 

Skribent: Jan-Dirk Weber