Hoppa till sidans innehåll

Vretabikens samarbetspartners


partner

Jannes Cykel&Motor är specialist på Trek, men saluför även andra märken. Ni som deltar kan räkna med god chans på fina produktpriser från Jannes Cykel&Motor. Från Jannes får vi fantastiska produktpriser och presentkort som både kommer att användas som tävlingspriser och för utlottning. På Vretabiken finns Jannes Cykel&Motor på plats i ett tält på tävlingsområdet.

Läs mer om Jannes Cykel&Motor på www.jannescykel.se.

partner

Sententia arbetar med ledar- och organisationsutveckling och personling coaching för chefer. Sententia i Linköping har också ett verksamhetsben inom rekrytering. Samarbetet med Vretabiken innebär att vi exponerar Sententia och i utbyte får ett ekonomiskt bidrag som vi har valt att ställa ut som prispengar till segrarna i dam- och herrklassen 33 kilometer.

Läs mer om Sententia på www.sententia.se.

partner

Vår sponsor Team Projektpartner jobbar med projektledning inom byggsektorn. Vretabiken exponerar Team Projektpartner mot er deltagare och får i gengäld ett ekonomiskt bidrag som vi använder för produktion av trycksaker.

Läs mer om Team Projektpartners på www.teampp.se.

 

partner

Vår lokala trä- och byggvaruhandel i Ljungsbro har under flera års tid stöttat Vreta SoMK med material till vår anläggning. Att underhålla våra sköna mtb-slingor och Vretabikens tävlingsbana innebär ett löpande behov av byggmaterial till broar, spänger med mera. Genom samarbetet med Vretabiken får vi nu tillgång till byggmaterial som gör vår tävlingsbana ännu mer attraktiv.

Läs mer om Bergs Trä på www.bergstra.se.

 

ramudden

Ramudden är en perfekt partner för Vretabiken och Vreta SoMK. Vi hjälper Ramudden att synas ut mot våra deltagare och får i gengäld full hjälp med toalettlösning till våra evenemang i Olstorp. Det är även Ramudden som levererar de varningsskyltar som vi har på Vretabiken där allmän väg korsas. Ramuddens tydliga varningsskyltar aviserar bilister att cykeltävling pågår och att flaggvakt finns längre fram. Varningsskyltarna höjer därmed säkerheten betydligt på vårt arrangemang.

.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:33 Skribent: Jörgen Nybrolin