Hoppa till sidans innehåll

Vretabikens samarbetspartners


partner

Jannes Cykel&Motor är specialist på Trek, men saluför även andra märken. Ni som deltar kan räkna med god chans på fina produktpriser från Jannes Cykel&Motor. Från Jannes får vi fantastiska produktpriser som både kommer att användas som tävlingspriser och för utlottning. På Vretabiken finns Jannes Cykel&Motor på plats i ett tält på tävlingsområdet.

Läs mer om Jannes Cykel&Motor på www.jannescykel.se.

partner

Vår lokala trä- och byggvaruhandel i Ljungsbro har under flera års tid stöttat Vreta SoMK med material till vår anläggning. Att underhålla våra sköna mtb-slingor och Vretabikens tävlingsbana innebär ett löpande behov av byggmaterial till broar, spänger med mera. Genom samarbetet med Vretabiken får vi tillgång till byggmaterial som gör vår tävlingsbana ännu mer attraktiv.

Läs mer om Bergs Trä på www.bergstra.se.

.

MME entreprenad hjälper oss när det krävs maskinell hjälp att fixa med våra banor. Nu bygger vi dessutom en helt ny teknikbana i Olstorp. Initiativtagare till teknikbanan är Michael Hilmersson, själv flitig mtb-cyklist och ägare av entreprenadfirman MME. Genom sitt företag sponsrar han Vreta SoMK med arbete, maskiner och fyllnadsmaterial.

Läs mer om MME entreprenad på www.mme.nu.

Uppdaterad: 17 APR 2018 11:13 Skribent: Jörgen Nybrolin