Hoppa till sidans innehåll

Nu startar ungdomsträning mtb!

21 MAR 2016 14:19
Vecka 14 (tisdag 5 april) startar Vreta SoMK träningen för mountainbikeungdomar. Vi har två grupper, en nybörjargrupp för 8-10 år och en fortsättningsgrupp med minimiålder 10 år. Träningarna är kl 17.30-19.00.
  • Skapad: 21 MAR 2016 14:19

Mountainbike är en härlig sport för barn- och ungdomar. Det är spännande, händelsrikt och ger både koordination, balans och kondition. Och såklart en suverän cykelvana.

Tränare för våra ungdomar är Illona Schouten och Patric Wernqvist. Vi hälsar alla välkomna till träningarna. Om du är ny ser vi gärna att du som förälder kontaktar Patric på 0730-435713 eller mejladress patric @ wernqvist.se (ta bort mellanslag före och efter @) men det fungerar även att komma oanmäld.

En förälder bör följa med till första träningen för att Illona och Patric kan ge lite information om träningarna och för att få korrekta kontaktuppgifter till alla deltagare.

VIKTIGT! Första träningspasset 4 april är samlingen Tellby idrottsplats (infart från Gunnarstorpsvägen) kl 17.30. Samling vid parkeringen. Normalt sett är annars samling Olstorp motionsanläggning. Specialsamlingar förmedlas inför varje träningspass, varför fungerande kontaktvägar är viktiga.

VIKTIGT! Alla ombeds ta del av vår generella information om ungdomsträning mountainbike innan första träningspass. Klicka på länken och ta del av information om obligatorisk utrustning, tips med mera.

Varmt välkomna alla barn och ungdomar till en ny rolig säsong med mountainbike!

Skribent: Jörgen Nybrolin

Vreta SoMKs sponsorer:

 

jannes_logga_vingar

mme