Hoppa till sidans innehåll

Hjälp till att underhålla våra mtb-slingor!

11 AUG 2015 12:59
Gillar du att cykla mtb? Gillar du att det finns sköna härliga mtb-slingor runt om i Sverige? Räck gärna upp handen och hjälp till att underhålla Vretas mtb-slingor. Vi har nu samlat arbetspunkter som behöver fixas.
  • Skapad: 11 AUG 2015 12:59

Du behöver inte var den mest aktiva i Vreta SoMK för att känna att du vill hjälpa till med att underhålla våra mtb-slingor. Vi har totalt upp emot fyra mil uppmärkt stig så vi behöver allas ideella hjälp för att hålla spåren i bra skick.

Ju bättre underhållna och röjda stigar vi har desto roligare är det för alla att cykla! Belöningen du får är att du sprider enorm glädje till andra (och dig själv)!

I det här öppna dokumentet finns en lista på punkter som behöver fixas. Fyll också gärna på med punkter om du hittar något när du är ute på våra stigar.

Verktyg och material finns att tillgå genom Vreta SoMK. Mejla This is a mailto link så styr vi upp det som behövs och ser till att du hittar ut till rätt ställe!

En karta över våra mtb-slingor är på gång till hemsidan och Olstorp. Vi är också några som jobbar med att skapa nya infoskyltar ute på banan. 

Skribent: Jörgen Nybrolin

Vreta SoMKs sponsorer:

 

jannes_logga_vingar

mme