Hoppa till sidans innehåll

Skidor

Nyheter Skidor

2017-03-05
Stort grattis till alla klubbens åkare som deltog på Vasaloppet. I år hade vi 47 åkare på startlinjen. Här hittar ni resultat för klubbens alla åkare.
 
2017-02-05
Söndag 19 februari är barn i alla åldrar välkomna att delta Barnens vasalopp. Ni anmäler er kostnadsfritt på plats och vi har även skidor att låna ut (begränsat antal). Ni väl...

Skidresultat

GM 2016 Boxholm

Igår (6/2) var det alltså individuella längdåkningstävlingar i fristil. Vi kunde glädja oss över fina individuella prestationer - läs mer på skidresultat . Lite extra stolta blev vi när Ellen Holm (D12) och Jakob Thellsén (H15) körde hem ett GM guld i var sin klass. Ni hittar de på bilden i vänstra övre hörnet. Det är kul att vi kunde bidra till ett fint resultat för Östergötland under denna GM.

Idag (7/2) var det tävlingar i teamsprint i fristil. Dagen startade bra för oss i H9-10 klassen där Miron Weber och Ville Jutterdal (bild högre övre hörnet) körde fint och hamnade på en första plats. Malte Jutterdal och Ellen Holm (bild högre nedre hörn) samt Sven Weber och Kajsa Schouten (ingen bild tyvärr) kämpade fint i en tuff H13-14 klass. Joel Wessman och Jakob Thellsén (bild väster nedre hörn) lyckades kriga hem ett GM brons i H15-16 klassen med nästan smak på silver.

 

Stor eloge till Boxholm som fick jobba hård med snön och skatebanan för att kunna erbjuda fina tävlingar under minst sagt icke ideala väderförhållanden. Kul att vi kunde vara med på ett GM här på hemmaplan.