Hoppa till sidans innehåll

Vretabiken söndag 27 maj


                        

Vretabiken är ett motionslopp för elit och motionärer med dam-, herr- och ungdomsklasser. Vretabiken lockar ca 300 deltagare varav de allra flesta är motionärer. Vi har också förmånen att ha deltagare som hör till Sverigeeliten på startlinjen.

Utmärkande för Vretabiken är bankaraktären som verkligen är anpassad för mountainbike. Banorna består av stora delar single track och väldigt lite grusväg och asfalt. Vi har som mål att erbjuda ett lagom långt långlopp för alla typer av deltagare. Elitåkare tar sig i mål på omkring 1h 30 min på herrsidan respektive 2h på damsidan. Motionärer får räkna med sluttider på drygt två timmar.

Seniorernas bana är 35 km. Den äldsta ungdomsklassen utmanas av en spännande och kuperad varvbana. De yngre pojkarna och flickorna cyklar olika antal varv på en enklare bana..

Till stor del består banorna av de bästa delarna från våra permanenta mtb-slingor som har start och mål i Olstorp.

Inbjudan och länk till anmälan.

Nyheter 2018

Satsning på fler tjejer
I år gör vi en satsning på att få fler damer på startlinjen! Hjälp oss att tipsa om vår tävling! Damer erbjuds därför lägre anmälningsavgift (225 kr) och vi har som mål att arrangera banvisning och ge tips och råd för tjejgrupper under maj.

Kostnadsfri namnändring eller flytta startplats till 2019
Vi vill gärna få in anmälningar så tidigt som möjligt. Det peppar oss som arrangerar och det motiverar andra deltagare. För att inte känna något hinder att anmäla dig kan du utan kostnad göra namnändring eller be om att få din startplats parkerad till 2019 om du skulle få förhinder att delta. Detta gäller ända fram till och med torsdag 24 maj kl 20:00.

Frågor och kontakt

All info om tävlingen finns i inbjudan.
Har du frågor om tävlingen? Mejla This is a mailto link!
Löpande information får du även i vår Facebook-grupp Vretabiken.

Uppdaterad: 09 MAJ 2018 21:24
Skribent: Jörgen Nybrolin
Epost: Adressen Gömd