Hoppa till sidans innehåll

Vretabiken 26 maj 2019


                        

Inbjudan 2019

Direktlänk till anmälan

Startlista 2019

Vretabiken är ett motionslopp för elit och motionärer med dam-, herr- och ungdomsklasser. Tävlingen har en fantastisk karaktär och banan gör att den hör till de mtb-tävlingar i Sverige som procentuellt sett har mest andel stig.

Tävlingscentrum samt start och mål är Olstorps Friluftscenter, Ljungsbro (ca 1,5 mil norr om Linköping). I inbjudan hittar ni vägbeskrivning, tips på aktiviteter i närheten samt förslag på boende för tillresande.

Kostnadsfri namnändring eller flytta startplats till 2020
Vi vill gärna få in anmälningar så tidigt som möjligt. Det peppar oss som arrangerar och det motiverar andra deltagare. För att inte känna något hinder att anmäla dig kan du utan kostnad göra namnändring eller be om att få din startplats parkerad till 2020 om du skulle få förhinder att delta. Detta gäller ända fram till och med 19 maj.

Fler tjejer på startlinjen 2019!
Det vore kul med fler tjejer som deltar i tävlingar. För att minska tröskeln arrangerar vi banvisning och tekniktips i en tjejgrupp med Katja Kircher som ledare. Första tillfället är lördag 13 april kl 10-13. Det är kostnadsfritt. Läs mer och anmäl dig!

Har du frågor om tävlingen? Mejla This is a mailto link!

Löpande information får du även i vår Facebook-grupp Vretabiken.

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 09:49 Skribent: Jörgen Nybrolin
Epost: Adressen Gömd